2015. augusztus 5., szerda

DÖNTÉSEID INTENZÍV - SZINTJE ! - sokatoknak !!!! mert csúsztok vissza..holott már elértetek egy szintet ! ÓVATOSAN ..EZ IS CSAK EGY TESZT !


" DÖNTÉSEID INTENZÍV - SZINTJE ! - sokatoknak !!!! mert csúsztok vissza..holott már elértetek egy szintet ! ÓVATOSAN ..EZ IS CSAK EGY TESZT !
Nem dönthetsz egyszerre két irányba...mert nem tudsz egyszerre menni MÉG MINDÍG jobbra is és balra is..... 
Nincs olyan, hogy egyik nap ...Földi emberként gondolkozok, másik nap meg húdemisztikusan ... mert ha így teszel ..akkor...voltaképpen se egyik se másik ..NEM A TE MEGÉLÉS-IGAZAD csak szeretnéd..egyiket vagy másikat...magadévá tenni ..
Nincs olyan sem ..hogy csak azért mert emberek tőled... nyavajgást várnak ..nyavajogsz velük .amúgy meg.... otthon ...fúdecsodákat teremtesz és abban hiszel ..
Nem baj ...ha ember is vagy és Bontakozó Lélek is vagy...emberbőrbe..a baj az ..ha ezzel VISSZAÉLSZ ÉS MENTSÉGEDÜL használod..... hogy "ó de ember is vagyok " sokan !!! teszitek ezt... 
NEM KELL MENTSÉG...ARRA HA HIBÁZOL... AZÉRT HIBÁZOL, HOGY TANULJ BELŐLE..NEM AZÉRT, HOGY MENTSÉGEKET GYÁRTS MAGADNAK ...  !! hiszen csak magadnak teszed...
DÖNTSD EL .... MIT AKARSZ ... egy nyavajgást, régi programokat  követő...továbbra is....csak megfelelni vágyó másokat kiszolgáló emberprogram akarsz maradni ...vagy... LÁTNI MAGAD...HOGY TÖBBRE SZÜLETTÉL ÉS HA NEHÉZ AKKORSEM ALÁZOD LE MAGAD AZZAL..HOGY FELHÚZOD AZT AZ EMBERPROGRAMOT AMIT TE MAGAD IS UTÁLSZ ..nyavajgás... sipákolás... mások szapulása...vagy épp a világé az életé...stb...
mert pontosan tudod....hiszen annyit tudást már beszívtál bárhonnan ..MINDEN .... AMIT ÉRZEL -GONDOLSZ AZ MEGVALÓSUL ÉS MINDEN AMIBE MÉG TÖBB ERŐT FECCÖLSZ FOKOZÓDIK ... NEM MONDHATOD, HOGY CSAK AZÉRT MONDOM TESZEM MERT MÁSOK EZT VÁRJÁK TŐLEM ..
TE MIT VÁRSZ MAGADTÓL? 
A LELKED MIT VÁR MAGADTÓL?
ne mentegetőzz ..... DÖNTS VÉGRE... MERRE MÉSZ ...de akkor vállald is fel magad előtt döntésed !
és most gondolj bele...mi minden van amiben ..így ... huzavonázol nap mint nap....és eljátszod a szerepeket..ki mit vár Tőled..
TÉNYLEG CSAK EGY BÁBÚ VAGY ?
(Shákámoi Meleron ) 
http://meleron.hu 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése