2015. augusztus 6., csütörtök

CSAPÓDIK, ZÚZÓDIK, NEKIVERŐDIK, MAJD ELTÖRIK - VAGY ÉPP EL IS TÖRIK - EGY MEGTAPASZTALÁS AMIT MOSTANÁBAN SOKKAL TÖBBEN MEGÉLTEK !CSAPÓDIK, ZÚZÓDIK, NEKIVERŐDIK, MAJD ELTÖRIK - VAGY ÉPP EL IS TÖRIK - EGY MEGTAPASZTALÁS AMIT MOSTANÁBAN SOKKAL TÖBBEN MEGÉLTEK !

TE..akivel hasonló dolgok megesnek ... tudni fogod, hogy igaz mert a Lelked is beleborzongtat vagy épp ... sírhatnékod van tőle..vagy épp ..ökölbe szorul a kezed..

Nos... sokan tapasztaljátok mostanában, hogy ... csak úgy teszel veszel, vagy közlekedsz bárhol , akár a lakásban és hirtelen ..mintha valaki erősen megragadná a kezed, vagy lábad... vagy vállad..bármid..és mikromásodpercek töredéke alatt..irdaltan hatalmas sosem érzett erővel ..szó szerint ..beleveri valamibe..akár egy ágy fa részébe...a falba... egy ajtófélfába... asztalba...szekrénybe..kőbe..bármibe..ami épp  ott van ..
Azt hiszed először ügyetlen voltál ..de mikor majd berosálsz a fájdalomtól , mert azt hiszed úristen ez eltört.... nos... akkor rádöbbensz önmagadból ekkora erővel nem csapod neki laza tennivalók közepette...semmidet..
Ha azt érzed..mintha valaki megragadott volna és beleverte volna valamid valamibe... és az erő Földön Túlinak hatott...AKKOR JÓL ÉRZED..
Általában ... vinnyogsz a fájdalomtól de a Lelked már ugrik és ...test lényedet rendbeszedi ha nem tenné.... mentő vinne el még a fájdalom sokkjától is... így csökkentett üzemmódba kapod...gondolj bele milyen lett volna ha ..a Lelked nem csökkenti
Miért hagyja a Lelked? mert meg kell tapasztalnod...ezeket a mocskos lényeket...akiket a Te rajongóid gyártanak ..
Igen ..ahogy fejlődsz , erősödsz ..híred megy minden Világban és ... vannak Klánok a neg, szinteken akiknek ez a feladatuk, hogy megállítsák aki más irányba tart... ha nem mész a karámjukba.. kapsz a po....ra mondhatni ..
Aggódnod nem kell mert.... nem engedi a már HATALMASSÁ vált Lelked , hogy komolyabb bajod essen...de arra érdemes figyelni, hogy ezeket.. KI TUDOD VÉDENI ... nem ..nem rimánkodással meg virágszirmok szórogatásával ...se sómaszlaggal ... TE már..képes vagy... a saját EGYEDI MÓDSZEREIDET LEKÉRNI A LELKEDTŐL és az működni fog..
Soha ne hagyd annyiba... mert amíg .... azt hiszed... nem lesz újabb...lesz bizony.. !

Amíg nem jössz rá... hogy EZ EGY ERŐKIKÉPZŐ..KŐKEMÉNY FOKOZATON !
sok erőt ehhez is
(Shákámoi Meleron ) "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése