2015. július 27., hétfő

NEM VÉLETLEN NYELSZ FÉLRE !

" FULLDOKLÁST ELŐIDÉZŐ, FÉLRENYELÉST PRODUKÁLÓ- FEKETE MÁGIA -
Sokan tapasztaljátok, hogy mostanában nem tudtok normálisan enni vagy inni ..mert folyton ..félremegy egy korty...vagy félremegy egy falat étel ... többször mint az normális lenne... nos.... nem is az !!!
Mivel ezt nem a sutaságod okozza, hanem a téged folyamatosan más és más helyről buzeráló fekete mágusok és banyák  csapata... minél többet vagy jelen ..erőbontásba és válsz egyre kiteljesettebbé....annál nagyobb híred van ..éteri és Földi síkon is akkoris ha még nem érzed..
Ilyenkor általában egy nyavajás elementált vagy egy démont gyártanak akinek az a dolga, hogy mikor eszel vagy iszol.... kilövelljen egy olyan energia nyalábot amit nem fogsz érezni a torodnál kívülről de...azonnal bejut mint egy nyíl és máris fulldokolni  kezdesz ...A célja az , hogy kinyírjon ..megállítson...vagy leamortizáljon....
Nem kell visszaküldözgetni ... mert ping-pongozni fogsz vele...simán nyírd ki ... képes vagy már rá ..
nyugi..jön új és új...de egyszer csak elfogy... akkor amikor már nem TE leszel érdekes mert félni fognak tőled... mert tudják ..tényleg képes vagy ...megsemmisíteni ..azt ..aki ellened tesz aki árt neked..
IDEJE...TENNED VALAMIT...HA EZT ÉLED..NEM GONDOLOD? VAGY MEG AKARSZ FULLADNI ?
szeretettel !
Meleron - http://meleron.hu "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése