2015. július 20., hétfő

KIÁLTSSSSSSS HA KEVÉSSS HA JAVÍTANÁDDDD" Rengeteg párhuzamos életet élsz egyszerre...s javarészt mindet érzed.... emberként.... néha álomnak nevezed..néha villanásnak ..néha bódulatnak..néha.... nem kellemes dolgoknak..néha szerelmes fuvallatnak ..néha akár... szó szerint gyilkoló bántó állapotnak...Ezer féle érzetet kapsz ....emberként ...veszed az adást más létsíkjaidon létező Klónlétezéseidből..
de ha azt érzed..most picit..minden furcsán pang.... áll...benned...üres és mégis tele érzés.... 
ne aggódj....a Lelked épp elrendezi ...amit átszűrve megkaptál jó ideje...
hogy mit kezdesz vele...nem lesz könnyű....
fellángolhatnak érzéseid..vagy épp agyonverhetik... megtörhetsz utadon ...vagy épp.... újat keresel.....feladsz mindent....vagy épp .... fogod magad és ... elfogadod....sanyarú sorsod..lázadsz tombolsz ...vagy épp ...lecsitulsz ..
...... nem tudhatod most csak azt... azt érzed..VALAMI ÍGY NEM JÓ ...és ha ezt érzed...NE AGGÓDJ EZ A LEGJOBB ÉRZÉSED ...!!!!!!!!!
HÁT KIÁLLLLTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KI EZER LÉTSÍKODBA.... HA NINCS RENDJÉN AZ ..AMIT ÉPP MEGÉLSZ ITT..MERT A KORREKCIÓS VILÁGAID PÁRHUZAMOS LÉTSÍKOKON AZÉRT JÖTTEK LÉTRE NEKED-ÁLTALAD...HOGY ODA ÁTJUTVA...MEGVÁLTOZTASD..AZ ITT LÉTED !!!
(Shákámoi Meleron - http://meleron.hu ) "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése