2015. július 2., csütörtök

KÉTFELE NEM LEHET TEREMTENI VEDD MÁR ÉSZRE


MERT NAPONTA BELEBUKSZ ÉS ÉSZRE SEM VESZED HIÁBA TUDOD...ÁTLÉPSZ FELETTE ! NEM TE..DE TE ÉS TE ÉS TE IGEN ! " MELERON FÉLE KÉT VARÁZSIGE ÉS MELLÉ SOKATOK...LELKÉNEK KIÁLLTÁSA ! -...amikor a látszat azt mutatja, hogy . valami nem úgy sikerül a Földi dolgokban ahogy tervezem én mindig átnézek rajta.. és azt mondom : "AMIT MONDTAM MEGMONDTAM AZ VAN AMIT ÉN MONDTAM ! " :-) .

..na meg ha valami nem időre történik vagy nincs meg amikorra kell azt mondom "OLYAN NINCS , HOGY NINCS " és persze... nem erőlködve...csak valami fura szívbéli nevetéssel TUDVA..hogy ez ...az egész Földi szötyörgés ... vagy gondok amiket kapunk ..csak ..ILLUZIÓ ÉS TESZT.. mert gondolj bele.. amikor szavakba kell itt húdenagyon hinned magadba..akkor hiszel .. amikor szavakkal vagy odáig a saját erőidtől és osztod másoknak akkor.... hiszel de mikor egy sza...os Földi teher nehezedik a válladra...egyből képes vagy beleroppanni .... mert ABBAN HISZEL AZONNAL .. na most akkor hogy is van ez ?

ugye-ugye.. CSAK SZAVAKKAL HINNI ABBAN ..... AMIT A LELKÜNK MÁR BIZONYÍTOTT? NE VICCELJ .... AZ EGÉSZ EGY ILLUZIÓ TESZT...CSAK 3D-S KIVETÜLÉSBE MANIFESZTÁLVA... NEM ARRA VAGY TELE ERŐTÁRAKKAL, HOGY ... A SZ....R DOLGOKRA LEGYINTS ÉS ÉS MEGSEMMISÍTSD ? TUDOMÁST SEM VÉVE RÓLA ? MI A TEREMTŐ ERŐD ?..

. TE ! ÉS AMIT GONDOLSZ ! TE...ÉS AMIT ÉRZEL ... TE MINT EMBER + LELKED + GONDOLATAID DE AZ ÖSSZES ÉS MÉG VALAMI HOGY VAJON ......CSAK SZÁJKARATÉZOL AZ ÖNMAGADBA VETETT HITEDDEL .....VAGY KIRÁNGATOD MAGAD VÉGRE A HÜLYE EMBERPROGRAMOKBÓL AMIT A VILÁG BELÉD VERT HOGY ..MINDEN NEHÉZSÉG CSAK GOND ÉS BAJ ..TRAGÉDIA ÉS MÁSKÉPP NEM LEHET CSAK HA MEGÉLED.. LÓSZ....T..NEM KELL MEGÉLNED.....AKKOR ÉLED MEG..HA BELEADOD GONDOLATAIDDAL !!!!!!!!!!!!!!!4 A TEREMTŐ ERŐIDET !! ÉS MEGTEREMTED MAGADNAK !! UGYANEZT A MENNYISÉGŰ ZABÁT...GONDOLATAID ZABÁJÁT... ÚGY IS ADHATOD BELE .

."KINEMSZ...LE... MÁSKOR IS VOLTAK GONDJAIM NA ÉS ? TUDOM, HOGY MEGOLDOM ÉS NEM LÉTEZIK TÖBBÉ " ÉS NEM AGYALSZ A MEGOLDÁSON HANEM TUDODDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD HOGY MEGOLDVA ! Azt mondod ..ja jó duma .. én meg azt mondom ....NÉZD MÁR VÉGIG AZ ÉLETED...HÁNYSZOR KELL MÉG BIZONYÍTANIA A LELKEDNEK HOGY ÍGY MŰKÖDSZ HM ? Várod a segítséget de hátat fordítasz neki .. HOGYAN VÁROD HA A KAKÁT FIGYELED.....ÉS AZT VÁROD ILLATOS RÉT VEGYEN KÖRÜL .. és most..... egy kicsit végre egyszer az életben .. VEDD MÁR ÉSZRE... HOGY NEM JÓ FELE MÉSZ !!!! HA NEM RÁNTOD KI MAGAD EBBŐL AZ IRÁNYBÓL ....MINDEN AMIÉRT HARCOLTÁL AMIÉRT LÉTEZEL JÓ ELVÉSZ ! (Meleron) "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése