2015. július 26., vasárnap

KELL, HOGY MEGSZÁLLOTT LEGYÉL HA...SIKERES AKARSZ LENNI VALAMIBEN


" Ha valamiben sikeres akarsz lenni ..ha valamit el akarsz érni ...nem csupán égi segítségre van szükséged..hanem egyfajta..bizonyítási-megszállottsághoz ! Talán nem ez a legjobb szó rá...de nézd meg..azok az emberek akik képesek valamit elérni.... gondolataik hatalmas százalékát csak arra fordítják ..
Nyilván meg kell találnod az egyensúlyt, de másképp nem megy..
HA EL AKARSZ ÉRNI VALAMIT...KELL, HOZZÁ, HOGY ABBA AZ IRÁNYBA..... EGY KICSIT (NAGYON !!! ) "MEGSZÁLLOTT" LEGYÉL ..MEGSZÁLLOTTJA....ANNAK, HOGY ELÉRD, LÉTREHOZD...de ne kétségbeesett akarással..hanem 
LENDÜLETTEL 
KITARTÁSSAL
ODAADÁSSAL 
TISZTELETTEL
TÖRETLENSÉGGEL
BECSÜLETTEL 
ÉS FŐLEG..... ÖNBECSÜLÉSSEL-ÖNBIZALOMMAL ..akkoris ha már mindenki lemondott rólad....ha mások esetleg hülyének néznek ....vagy épp belédkötnek ..akkoris ha .... legyintenek rád.....akkoris ha újra kell kezdened.... akkoris ha ...csak Te vagy magadnak....akkoris...ha ...MINDENT ERRE KELL FELTENNED !!!! 

akkor.... és csakis akkor... bizonyítod Fentre-Lentre...Lelkednek Sorsodnak .... NEM ADOD FEL ..ÉS AKKORIS MEGCSINÁLOD...HA EZER HARCOT KELL KIÁLLNOD...ÉS AKKORIS MEGCSINÁLOD...HA MÁR MINDEN VESZNI LÁTSZIK ..... AKKORIS ..HA CSAK TE VAGY AKI HISZ-BENNED !!! 

Sok erőt..MINDENHEZ !!! ha épp ezt éled !
Nem e Világi szeretettel !
Meleron "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése