2015. július 4., szombat

HA ELADOD MAGAD ....

"Szép ÚJ TEREMTÉSEKKEL TELI NAPOT .. Föld Lakó ! - 
és bármit elrontottál tegnap ..bármilyen nehézség nyomaszt .. mindent képes vagy megoldani .. ha kell egyedül ..ha kell segítőket is kapsz hozzá...de NEKED KELL TENNI ÉRTE... BENNED A GONDOLATAID RENDBETÉTELÉVEL ELŐSZÖR ,..EMBERKÉNT !
néha... észreveheted,hogy ... minden Földi gondod nehézséged ellenére igyekszel megtartani ... a pozitív életszemléleted és van amikor másokat ez már irritál . Például valaki elmeséli neked a gondjait és Te azt... más szemszögből , az általad már ismert és tapasztalt ...kulcsokkal lefordítva adod át.... bíztatva és ..megmutatni neki,hogyan lehet másképp .. sok esetben .. csak irritálod vele az embereket. 
Megkapod, hogy "persze neked nincsenek is igazi gondjaid "...vagy , hogy ... csak álomvilágban élsz...vagy hogy ...a pozitívságod csak álszent dolog..
Talán egy pillanatra meginogsz, hogy ..lehet...lehet .. DE! Ha megnézed... sok teszt embert kapsz életed során akiket azért küldenek Hozzád... mert ők egyszerűen csak a világ borus oldaláról képesek látni a dolgokat és ....azt várják Tőled, hogy Te is velük borongj ..
Ha nem teszed az ellenpólusoddal ...teljesen más reakciót váltasz ki .Nem segítesz neki a pozitívságoddal hanem hergeled benne ... a dacot az ellenállást ... mert egyszerűen van akinek az ENERGIA ELLÁTÁSA abból fakad,h ogy ... rosszul érzi magát és ez által más emberek leszív... 
Bizonyára sokszor kapsz olyan szituációkat bármerre jársz ahol panaszkodnak az emberek csupán ... Ez egy emberprogram csupán amit arra kódoltak belénk és adtuk át nemzedékeken keresztül egymásnak, hogy még véletlenül se BOLDOG-ulj úgy ahogy egyébként ..a teremtő erőidből fakadhatna ..
Nem új ....de talán meghallod valahogy.... 
Amikor panaszkodsz és csak a rossz dolgokra tudsz gondolni ... máris abban a pillanatban teremted a következő és következő rossz dolgot , amit a hátad közepére nem kívánnál .. de teremted.
Például . Megkérdezi valaki, hogy mi jó történt Veled mostanában ...s egyből rávágod SEMMI .. de máris mondod ..a rossz törétnéseidet, ezzel...egyszerűen ... fokozottan teremted a máris következőt..
Azt gondolod ez nem így megy ? Nézd meg magad.... sajnos mennyi gondolatod negatív .....
mennyit panaszkodsz egy nap ..magadnak vagy másoknak ...
Tudod.... nekem is vannak Földi gondjaim ..de egyszerűen ha jön egy... nem azt mondogatom, hogy "ó a fenébe már megint ezzel a sz...al kell foglalkozni és nemigaz ez megint egy rossz ...bla bla bla " hanem csak azt mondom ... 
" na megoldjuk "
és nem csak szó ..hanem amikor az ÉRZÉS JÁR ÁT ..mert abban a pillanatban ahogy kimondod, hogy megoldod..TUDOD mert VISSZANÉZEL ..hogy nem volt olyan szituáció amit a Lelked , a Sorsod ne segített volna megoldani ...DE EHHEZ ENGEDNI KELL.
Erre a neg. energiákba létező ember azt mondja... "persze...ha ez így menne ..mondhatom én akármennyit attól még a rossz rossz m arad "
Igen ..azzal hogy máris ... LEPECSÉTELI az marad sajnos.
Nem egyszerű ... ÚGYMOND ÁTÁLLNI ..egy másfajta TEREMTŐ GONDOLKODÁSRA....mert valóban azt verték belénk, hogy ...- folyton mindent a rossz oldaldról kell megközelíteni és talán ..hátha...mégsem azt kapjuk .
A világ ÉPP ERRE A TUDATOSSÁGRA ÉBRED RÁ ...DE HOGY TE... HASZNÁLOD-E EZT A BORZASZTÓ EGYSZERŰ ELME ÉS LÉLEK-KÓDOD...hogy ...át akarod -e írni ...rosszul berögződött ember programod...hogy képes vagy-e akkoris megtartani ... a szépet jót teremtő gondolataid... és érzéseid, ha mások azt várják tőled....hogy Te is siránkozz és .... legyél negatívan együtt érző... 
nos.... amikor elkezdesz átállni ..meglehet kell egy hét...egy hónap..vagy egy év... 
nekem sem egyik napról a másikra ment anno....de EGY NAPON ..elkezdtem figyelgetni a saját...mondataim ...és felkaptam a fejem ..mennyi neg. lehúzó mondat és gondolat jön ki belőlem ..mikor ezeket lefüleltem .. napról napra éreztem hogy ... már egyre kevesebb jön ..
és a jó dolgok teremtése....kezdett elindulni a nehézségeket ...megoldja az ember.... mindig is kapja mert EMBER FÖLD ..de nem mindegy, hogy .. beleragadunk ...mert épp sajnos nincs meg a megfelelő AZONNALI megoldás mert valljuk be mindent azonnal akarunk megoldani ... de ... ez a FÖLDÖN egy teszt-labirintus amit végig kell járni ... muszáj .. és minél biztosabb vagy MAGADBA ... annál kevesebb tesztet kapsz ..
Nyilván .....ha az ember mondjuk már kiállt egy teszt pályát ...mondjuk Földi gondok mellé..... simán megkapja ...a következőt...... lelki , érzelmi ....éteri ...történésekben ...amikben újra megteremti magának először a berögződött rosszakat..mert belelovalja magát....de szépen elkezdi ugyanúgy kitiszítani ... magát...e téren is... ami ismét nem egyik napról a másikra zajló folyamat..és valahogy szépen így jutunk el .... oda...hogy "Helloföldjóvoltittmostmármegyünktova " 
(Meleron) - http: //meleron.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése