2015. június 26., péntek

SUNYI MÉZESMÁZOS ÚJ TÁMADÁSAID - amiket alig veszel észre !


" SUNYI MÉZESMÁZOS ÚJ TÁMADÁSAID - amiket alig veszel észre ! 

Ha a neg. oldal rájön, hogy hiába ad neked betegségeket, vagy kapcsolataid romboló mágiákat... hiába akar megállítani utadon..és nem megy.... mert bár sajnos  szétesel tőlük ideig óráig..de mégis kimászol a mocskos átkozott támadásokból,leverve őket... 

elkezd egy más fajtát adni Neked..

a SZÉP ÉS JÓ DOLGOK ILLUZIÓJA-TERELŐ FEK. MÁGIÁT 

Hogy ez mi a frászkarika ? 

Borzasztó egyszerű !

mondok egy példát.. 

Mondjuk ... a Lelked kér valamit ...hogy válassz egy erősegítőt tőlem , mert hatalmas munkát adna Vele Neked... 
Ezt azonnal kiszimatolják a támadóid, téged radarozók és azonnal ugranak Rád, hogy ..megállítsanak ...
mert tudják hogy elképesztő veszélyt jelentesz rájuk .. és csodákat teremtesz az ébredő embereknek 

De már rájöttek, hogynem tudnak megállítani ha mindenfélével tömik a fejed csak ideig óráig... így ...például amikor épp kiválasztanád a segítőt..és mondjuk írnád a mailt...irdatlan fáradtság tör rád és elalszol..v.agy sürgős dolgod akad...mert azt érzed ó ez még ráér..most ki kell mennem a kertbe mert a tündérkék hívnak..vagy... jahj főzni kell valamit mert....jahj el kell menni valahova és majd utána..

MÉG EGY PÉLDA...

Tennéd az utad ..a segítői utad tennivalóit... épp nekiállnál .... és jön mondjuk valamelyik szeretted, hogy  "segíts légyszíves ..." (nem ám egy perces dologba persze ) .. vagy jön olyan telefonhívás ami húdefontos mert segíts menj ..ide oda amoda...és mész mert tudják rád mindig számíthatnak ... vagy.... eszedbe jut, hogy jahj  el kell még intézni ELŐTTE ezt azt a földi húdefontos dolgot..

Elkezded...és látszatra ezek ...mind a két példában felsoroltak .. látszatra NEM ROSSZ DOLGOK ...de ha végignézed...MINDENFÉLE JÓNAK TŰNŐ ÜRÜGYEKKEL ... MIKÉNT TERELTEK EL ...és nem tudtad m egcsinálni amit ..kellett volna ....égi utadhoz ... 

akkor megállsz egy pillanatra, hogy "úbasszusss "

A másik ilyen példa..

Fáradtságot immitálnak neked... 

Ha benned a tettvágy és mégis azt érzed, hogy ..majd szétesel , nincs életenergiád és úristen csak aludnál ... DE KÖZBEN OTT BUZOG A TETTVÁGY UTADHOZ bármilyen formában ..

ez megint egy mocskos...PIHENTETÉST SZÍNLELŐ FEK. MÁGIA ..suttogják Neked, hogy ó kell ez ....feküdj pihenj...mert attól leszel szuper jól...pihensz fekszel ..alszol napokat akár és nem leszel jobban hanem azt érzed még jobban ..kimerülsz ....

NEHÉZ ÉSZREVENNI ..MERT előadják a suttogóid....a gondolataidra rácsatlakozva, hogy ŐK A TÜNDÉRKÉK ...MEG AZ ANGYALKÁK ...A LELKED HANGJA..ÉS MÉG EZER MÁS  FORMÁT AKARNAK ..IMMITÁLNI ..

De könnyen lefüleled...

EGYSZERŰEN ÉRZED...OTT AZ ÉRZÉS.....HOGY SÁNTÍT!!!

1. A LELKED SOHA NEM TESZ OLYAT, HOGY VALAMIT KÉR AZTÁN LEBESZÉL RÓLA!!!! 

2. SEMMIFÉLE TISZTA LÉNY KEZDI EL ALATTOMOSAN TÖMNI A FEJED...UTAD ELLEN , HÁTRÁLTATVA...SUTTOGVA, HOGY Ó PIHENJ CSAK RÁÉR EZ ..HA PIHEÉST AKARNAK ...MERT LÁTJÁK HOGY TOTÁLKÁR VAGY..EGYSZERŰEN ... ÉRZED ÉS PIHENSZ....NEM KELL GYŰZKÖDNI ÉS KÜZDENI......HA OTT KÜZD BENNED A "DE CSINÁLNI AKAROM A DOLGOM DE NEMB ÍROM MERT TOTÁLKÁR VAGYOK " NA OTT ÉS AKKOR VERD SZÉT ŐSI KARDODDAL A TÁMADÓID.... 

3. NAGYON FIGYELJ oda a mostani időszakodban ....mert mindenfélével próbálnak elterelni és megállítani .....olyan Földi hétköznapi dolgokkal amit alig veszel észre, mert közben az ...számodra...jót és előnyös dolgot adna...

LÉGY RÉSEN ÉS HA VALAMIT TENNI AKARSZ ..ÉGI UTADDAL KAPCSOLATBAN A FÖLDÖN ...ÉS TUDOD, HOGY AZT MINDENÁRON TENNED KELL..AKKOR TEDD ÉS NE HAGYD, HOGY MINDENFÉLÉVEL MEGÁLLÍTVA...ELTERELVE.....EGYSZERŰEN ..MÁS IRÁNYBA TERELJENEK..

KERESD MEG A NAPOKBAN MENNYI ILYEN MÉZESMÁZAS...ELTERELŐ SUNYI TÁMADÁST KAPTÁL ...rengeteget lefülelsz ha ..végignézed....vagy ha Lelked kérdezed..

AMIKOR MÁR A LELKED -RE HIVATKOZVA FÉRNEK HOZZÁD...... vagy bármelyik szerettedre hivatkozva ...vagy...bármilyen tiszta segítő lényre hivartkozva..igyekeznek manipulálni ..

ott érdemes elgondolkodnod egy két megtapasztalás után ...hogy .. TÉNYLEG TOVÁBB TŰRÖD AMÍG...AGYADBA FÉRKŐZVE...MÁS UTAT ADNAK SZÁMODRA....EGYENESEN A LENTET SZOLGÁLVA ? 

TÖBBRE SZÜLETTÉL ..ÉS A LELKED A LEGTISZTÁBB RADAR ÉS VÁLASZADÓ MINDENRE!!!

NE REPÜLJ A SÖTÉTSÉG FELE HA A FÉNY FELE INDULTÁL ....DE TE TUDOD MI ÉRI MEG NEKED !

(Meleron) 
http://meleronmisztikuskunyhoja.blogspot.hu Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése