2015. június 21., vasárnap

NEM MINDENKINEK - SEGÍTŐKRŐL...." A SEGÍTŐK NEM FECSEGNI VANNAK ! 5 FONTOS MOMENTUM AMIT SZELÍDEN DE .ÉRDEMES BETARTANI ! (NEM MINDENKINEK ÉS NEM MINDENKIRŐL !!! VAN AKINEK NYILVÁN AZ A DOLGA VAN AKINEK NEM .. DE MEG KELL ÉRTENED ! NEM EMBERKÉNT VÉGRE..NEM TÚLAGYALVA ! ) 
Sokan estek abba a hibába, hogy ... bár nektek sok-sok mondat van ami fontos...írtok hatvan oldalnyi levelet akár... - néha a lényeg kimarad - és elvárjátok, hogy ... a másik fél (és most nem rólam beszélek csak ..úgy általánban mikor bárkihez fordultok segítségért.. ) ... tehát a másik fél kurtán válaszolgat vagy nem is válaszol a... rém hosszú levelekre ..
1. ÉRTSD MEG NEM MINDENKINEK AZ A DOLGA, HOGY LOCSIFECSIZZEN RÓLAD-VELED
2. IGEN NEKED A TE DOLGOD A LEGFONTOSABB..NEKI MEG A SAJÁTJA !...A KETTŐ NEM BIZTOS, HGOY AZOKBAN A MONDATOKBAN AMIT RÁÖNTESZ MAGADRÓL..ÉRDEMBEN FEDNÉ EGYMÁST !
3. KEVESEBB TÖBB ! ALAPON ... VAGY A LÉNYEGET ÍRD MEG ILYENKOR VALAKINEK ...VAGY SEMMIT..
4. VAN AKI SEGÍTŐ ERŐTÁRGYAKKAL ADJA ÁT AMIT MÁS SZAVAKKAL ESETLEG... NEM AZÉRT NEM LEVELEZIK VELED OLDALAKAT MERT... HARAGSZIK RÁD.... VAGY UTÁL..HANEM MERT.... NEKI AZ A DOLGA, HOGY AZ ÜRES SZAVAK HELYETT A VILÁG ELKÉPESZTŐ LEGHATALMASABB ERŐIT ESETLEG BELETEGYE NEKED...TÁRGYAKBA..MANIFESZTÁLÓDOTT SEGÍTŐKÉNT..
5. A LEGTÖBB TÖBB OLDALAS LEVELED ELEVE ELMENTED ÉS MINDENKINEK UGYANAZT LEADOD...SZERINTED EZT NEM ÉRZIK A SEGÍTŐK ?
..és még lehetne sorolni ...
CSAK TEDD MEG MAGADÉRT... hogy nyitsz magadnak egy...blogot...egy wordot..bármit..és meglátod mire..megírod naponta amit szeretnél .. meg is oldódott... (pszt én anno ezt csináltam ! réges régen .mikor utamra lökött a lelkem ! nem rohangáltam senkihez ..a megtapasztalások voltak ..egyetlen igaz válaszadóim ! )
szeretettel ...de nem e világival ..
(Shákámoi Meleron ) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése