2015. június 10., szerda

SOKATOKNAK MÉG...DE NEM MINDENKINEK ! - A HALADÁS HELYETT CSAK NYAVALYOGNI TUDÓKNAK !

" MELERON FÉLE NAPI ÚTRAVALÓ - nem mindenkinek ! De még mindig sokatoknak !
- Neked ... aki csak rohangászol fűhöz fához, hogy mondja meg a tutit mi a dolgod az életben ... Neked...aki elvárod másoktól ...hogy tolják alád az utat...Tudod Te mennyi évet kellett kínkeservesen kaparnia-gürcölnie azoknak ..akik most képesek saját életfeladatukat csinálni végre... hidd el én aztán tudom ....én is megéltem .. és mindazok akik ma már teszik.. MERT nem voltak lusták ..nem nyavajogtak , hogy "jahj de mi a dolgom mibe kezdjek ami tuti és biztos ..a lelkem utjaként ".. Fujjjj hallod magad ??? Igen ..most kemény sorok ... de... amikor rohangálsz a körleveleiddel...a körbaráti beszélgetéseiddel.... és ugyanazt a rizsát lenyomod.... és hozzáteszed.... jahj csak neked mondtam el és tőled várom a segítséget..
ne feledd..... MAGADNAK HAZUDSZ ...mert TE is tudod ...ez csak önámítás.... számtalan embertől várod....de TE NEM LÉPSZ ÉRTE..és még egy apróság...a szálakat az Égiek mindig összefonják ..és nem elég, hogy magadat csapod be és másokat hülyének nézel ..szívod a vérüket energiájukat...ezekkel...
TÉNYKÉNT IS KIDERÜL....hogy Te alkalmatlan vagy.....az utadra..mert ... csak rohansz ehhez ahhoz...és még hazudsz is mellé..... amiért a Sorsod jól szájoncsap...Te is tudod..MEGÉRI ???
...... ne feledd.... azok akiket körberohangászol ...égi vezérléssel ... teljesen véletlenül (aha ) ... találkoznak és ... épp pont rólad kezdenek beszélni... és lám lám kiderül..... hogy a nyavajgásokat szó szerint ugyanúgy leadtad .ide oda amoda..
ÉS CSODÁLKOZOL, HOGY ...NEM HALADSZ ??
ELINDULNI SEM VAGY HAJLANDÓ..... CSINÁLHATNÁL BÁRMIT..akár hétköznapi dolgokat.... Várod, hogy királyként vagy királylányként...a se....ed alá tolják a trónt... és azt m ondják ..tessék drágám csinálhatod itt az utad!
Persze.... csak ne kelljen megmozdulni...
Azok ...akik kijárták az útlépcsőket... mind mind... vért izzadtak hogy ma azt tegyék amit... és nem azonnal ...hanem lépcsőnként kezdték el ..
TE TUDOD EGYÁLTALÁN MIT AKARSZ ?.... MERT semmit...csak nyafogni ....mert így kényelmes és ....zabálhatod mások energiáját...! csak Neked ne kelljen hozzá tenni semmit...
....... ÉS NÉZD MEG MOST MAGAD..NEKED SEMMI NEM FELEL MEG..MINDENRE FINTOROGSZ ..... NYAFOGSZ ... és továbbra sem fogsz változtatni ...... HA IGEN ..AKKOR ELŐBB..... FEL KELL TÁPÁSZKODNOD.... ÉS IGAZÁN MEGNÉZNI ..MIT MŰVELTÉL AZ ELMÚLT EGY ÉVEDBEN ..
nem bántó sorok ....LELKED ÍRATTA..NEKED...! NEM MINDENKINEK DE NEKED IGEN ..AKI MOST ..KIAKADSZ EZEN ! DE TUDOD.... MINDEN SZAVA IGAZ ...- sokan vagytok így.... nem csak TE
DE AMÍG A FÉNYT NYALOD...ÉS KÖZBEN SZÍVOD MÁSOK VÉRÉT...utad... ami lehetett volna...... a maradéka is ELSORVAD..
DÖNTS ÉS CSINÁLJ VALAMIT VÉGRE.... FÖLDIKÉNT....IS ..ÉS AKKOR RÁLÉPSZ ... EGY ESÉLY ÚTRA... de csak EGYET FOGSZ KAPNI ... Sorsod....elrendelte ! EZ MÁR NEM AZ A MÓKA, HOGY . ..VAN IDŐD..NINCS !
szeretettel írva.... ha nem úgy olvastad... az megint egy KULCSOD !
(Meleron) "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése