2015. június 25., csütörtök

IRD ÁT.... BÁRMIKOR- AZT MONDOD JÓ TUDOM..AKKOR MIÉRT NEM TESZED ?

" MINDIG VAN LEHETŐSÉGED ÁTÍRNI ÉS MENNI FOG ! 
- Mikor a reggel Rád köszönt.. ne azzal kezd az adott napot, hogy "ó jahj megint mennyi nehézség vár Rám ".... mert ha előre félszegen indulsz neki egy napodnak ..valóban az lesz .
ÚJ NAPOT KAPSZ ..ÚJ TEREMTÉSI-TÖRTÉNTETÉS-LEHETŐSÉGEKKEL minden elindult pillanatban .. mi akadálya lehet...hogy .. ma minden eddigi rossz történésed.. ÁTTEREMTSD .. olyanná amilyenné már igazán MEGÉRDEMLED ..? csak erre gondolj ..semmi másra és igyekezz fókuszálni a szép és jó dolgokra...még akkoris ..ha épp ... nyúznak , húznak és tömik gondolataid..a neg. elementálok ... MERT AZ NEM IGAZ ...A VALÓSÁG ÉS EGYETLEN IGAZSÁG CSAK ..AZ AMIRE VÁGYSZ AMIT SZÍVBŐL TEREMTENI SZERETNÉL A TÖBBI NEHÉZSÉG... csak egy nyavajás ... akadály amit HA FENTRŐL NÉZEL .LELKED SZEMÉVEL semmiség..DE TE mint ember... megakadályozhatod.., hogy eltünjön azzal ha ... sajnos ... szüntelen a jövőn aggódsz . Ez nem új .. NINCS JÖVŐD.. CSAK TE VAGY..ÉS bár már unod talán a "most szót " de valóban TE ITT ÉS MOST ... A BRUTÁL ERŐS GONDOLATAIDDAL formálod, varázsolod, teremted át..mit kapsz holnap !
Nézd meg mennyiszer volt már olyan, hogy... képes voltál .. annyira akarni valamit szívből hogy villámgyorsan átteremtetted...
EZEK MÁR RUTIN-DOLGOK LASSAN de még.....alig hiszed..nem baj ..mennifog.. csak keresd meg mindig hol...véted el gondolataidba..szíved gondolataiba..érzéstáraidba..hol kérdőjelezed meg magadat.. és korrigálni tudod !
Szép erőket mára is Föld Lakó !
Többre születtél mint sejtenéd..NE FELEDD !!!
Nem e Világi Szeretettel !
(Shákámoi Meleron)
http.//meleronmisztikuskunyhoja.blogspot.hu "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése