2015. június 2., kedd

ELTÖRLŐ FEKETE MÁGIA AMIT SOKAN KAPTOK ! LÉGY RÉSEN NE DŐLJ BE

" ELTÖRLŐ FEKETE MÁGIA ! - NAGYON SOKAN KAPJÁTOK MOSTANÁBAN ! EZÉRT ÍROK RÓLA ! Senki ellen! senki mellett...... csak , hogy tudd, ha felismered ez történik Veled...akkor ne ess kétségbe és ne mozdulj rossz irányba !!!!

A KULCSOD A KIVÁRÁS , TÜRELEM ÉS ... ÖNFELBÉRESZTÉS !

Minél erősebb vagy...nem új, hogy annál KEGYETLENEBB módszerekkel akarnak megállítani ..
Van akinél akár fél éve tarthat...van akinél pár nap ...

De mindenki megkapja aki ..átment AZ ERŐROSTÁN !

Nem mindenkinek az a feladata....hogy a legmagasabb erőszintekkel dolgozzon a Földért és Népéért..de akinek igen ...annak számolnia kell azzal, hogy ... kegyetlen támadásokat kap sorra...és soha nem lesz vége..

Ha ennek ellenére is vállalod..... újra és újra... akkor TE TÉNYLEG KIVÁLASZTOTT VAGY !

Nos..az a fajta MEGÁLLÍTÓ- ELTÖRLŐ FEKETE MÁGIA..amit nem újként vezetett be a neg. oldal.... és főleg még mindig sajnos a facén lévő banyák és fekete mágusok  csapata...azoké akik nem tipegnek el  a saját istenükhöz, hogy "szabad-e " hanem ész nélkül rombolnak ... pedig ha Téged rombolnak.... lehet épp TE hiányoznál egy Föld elleni más bolygó felől érkező háborúból és elveszíthetnénk ..
De épp ezért.....ne aggódj... az Égi segítők segítenek , hogy ne legyen véged..

ÁM MEG KELL ÉLNED... !!! ÉS ÁTMENNI A ROSTÁN NEKED IS....mielőtt tovább lépsz  , ma már nem egy szintet.... hanem egy komplett EMELVÉNYT , FÉNY-EMELVÉNYT !

Nos hogyan is kapod ezt a fekete mágiát ?

Először is... összezavarják magaddal szemben az érzéseidet, elbizonytalanítanak nagyon sokszor...sorra..... ,h ogy nem is vagy "kiválasztott" ....semmit sem érsz ...és ki a fene vagy te hogy itt..előadod magad.... - ilyen érzéseid támadhatnak ..rengetegszer !

Fizikailag is sűrűn leamortizálnak ... csontjaid, támadák , fejed , és egyéb betegségeket kreálnak beléd....hogy valahogy megállj ha a fentieket nem vetted tudomásul ...

Ha ez sem megy..akkor a szeretteidet is nekiállnak ...bántani ,kegyetlen betegségekkel ... támadásokkal..

Ha ez sem elég... akkor mellé anyagilag is rombolnak ha még mindig nem álltál el utad szándékától, hogy mész akkoris..

Ha még mindig nem álltál meg.... összeugrasztanak azokkal akik téged a legjobban szeretnék és hajszállhíjja vagy teljesen !..de elveszítheted őket.... mert elfogy a türelmük irántad és menthetetlennek érzik a Veled való kapcsolatot legyen az bármilyen kapcsolat...

Ha....ez sem megy.... akkor jön a legdurvább reakcójuk és támadásuk ...de az összes többit is mellé teszik így kaphatod egyszerre.....tehát..fogják és ....a facén "bejelentgetés folytán "..kitöröltetik az oldalad....

és akkor ..megállsz....Te és Te és Te és sokan ..... hogy itt a véged...ez egy jel...hogy add fel és biiztos égi jel

LÓSZART !!! EZ NEM ÉGI JEL ! (már bocsánat ! )

elkezdesz gondolkodni , hogy talán  mégsem az vagy aki ...romokban heversz EMBERI KUDARCNAK ÉLED MEG ÉS KÖZBEN ...beleszakad a fejed a szíved és mindened.....
önsajnálat..és mélyzuhanás......önbizalom a béka segge alatt....és voltaképpen lejjebb vagy mint ahonnan indultál...

ha ezt történik ÁLLJ MEG....... ÉS NE TOVÁBB !

POFOZD FEL MAGAD ...ÉS ..TÉRJ ÉSZRE..... MERT EZ NEM JÁTÉK ÉS NEM VAGY KEVESEBB MINT ELŐTTE VOLTÁL ....CSAK MEGTÁMADTAK ...!!!

és akkor...szeresd magad annyira...hogy ... beburkolózol ...Tündérek vagy Angyalok segítő erőivel ... jól kibőgöd magad..ha épp ezt kell ....és elkezded szépen .... megnézni ..LÉLEKSZINTED MAGASLATÁRÓL FÉNY-OSZLOPOD TETEJÉRŐL MI IS TÖRTÉNT !

Lenézel és köszönöd.... hogy ez lett....

mert..... bár látszatra..... nullán vagy..de TE VAGY AKI ÁTMENTÉL EGY ERŐ-ROSTÁN ..ÉS MÉG MINDIG FENN VAGY......míg mások lepotyogtak ..

lenézel ..és látod, hogy..milliónyi vár Rád....és köszönöd, hogy voltaképpen a régi oldalad a facén megszünt mert így egy csomó  leszívó ember nem követi a lépted....nem táplálod azokat akik zabálni járnak csak hozzád....

lenézel és ...látod mennyi ember várja a segítséged.....és látod tengernyi...világokon határokon át....

lenézel ...és látod, hogy ez egy olyan teszt volt ..amit MEGINT TÚLÉLTÉL MERT NEM TUDTÁK TÖRÖLNI A MEMÓRIÁDBÓL.... HOGY KI VAGY..MIÉRT ÉRKEZTÉL ...KIKET SZERETSZ ..ÉS MI AZ UTAD.....

ÉS AKKOR FELSÓHAJTHATSZ ÉS KIÁLTHATSZ A MAGAD MÓDJÁN ..
HÁLELÚJÁT...VAGY ÉPP ÓBA..MEG....HÁT EZ CSODÁS.... !

ÉS A LÉNYEGED......MEGVAN..

LÉTEZEL !!!! MERT TE...MEGTÖRHETETLEN VAGY...... !!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS KIVÁLASZTOTT !

és megfogod saját kezed...finoman szeretve.....Lelked-Ember részed..együtt.nekivág egy CSODÁLATOS ÚJ KORSZAKNAK ..EGY LETISZTULÁSSAL TELI MEGÚJULÓ....KORSZAKNAK !

nem..nem lesz könnyebb nyugi.....DE TE.... MEGCSINÁLTAD MEGINT !
Az Égiek hálából visszaadnak Neked mindent... anyagiakat ... mentális dolgokat..szeretteidet vagy szerelmedet.....DE PERSZE HA EZT ŐK ...TOLERÁLJÁK ÉS ELVISELTÉK , hogy Veled közben mi történt... !

hát akkor.... csak így tovább ..Embervilág !

Nem e Világi Szeretettel !

(Meleron)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése