2011. október 1., szombat

ÖNBIZALMAD EREJESenki nem lehet helyetted töretlen és elszánt....Magadnak kell az ízére ráérezni...

Ráérezni arra, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy előrébb juss....legyen az bármi......

AKARD!!!! AKARD NAGYON AMIT EL SZERETNÉL ÉRNI...AKARD MINDEN ZSIGEREDDEL.....SEJTEDDEL , LELKEDDEL.....!!!

AKARD ERŐSEN, TÖRETLENÜL, BÍZVA ÖNMAGADBAN ÉS BÍZZ ABBAN AKI VAGY.....!!!!

BÁRMIT KÉPES VAGY ELÉRNI HA ELÉG KITARTÁSOD VAN ÖNMAGADDAL SZEMBEN....!!!

EGYETLEN SZABÁLYT KELL BETARTANOD.....TÜRELEMMEL KELL VISELTETNED SAJÁT MAGAD IRÁNT.....SAJÁT ERŐD IRÁNT...HA A TÜRELMET FELISMERED ÉS KÉPES VAGY HASZNODRA FORDÍTANI....HASZNÁLNI FOGOD EGY ÉLETEN ÁT.....ÚGY ÉS AKKÉNT AHOGY ÉS AMIRE AZ TEREMTŐDÖTT...BENNED, NEKED, ÁLTALAD!

NEM VÉLETLEN MONDJÁK A BÖLCSEK IS.."TÜRELEM RÓZSÁT TEREM"

az észosztás nem kenyerem......de amit saját magam megtapasztalok abban, már bizonyos vagyok és....úgy érzem ha csak egyetlen ember lesz aki szintén rádöbben ezekre a dolgokra írásaimból.....már megérte megosztani őket...

Hiszen ez nem csoda....misztikum....vagy hókuszpókusz...és nem befolyásolt állapot.....ez csupán TE MAGAD VAGY......amiről írok, merengek olykor ..itt....az a képességeink használatba vétele......

HASZNÁLD KI, HOGY EMBER VAGY......S HASZNÁLD KI, HOGY EZERNYI APRÓBB NAGYOBB KÉPESSÉGGEL BÍR ELMÉD, LELKED, LÉNYED.....amint erre ráérzel.......máris GAZDAG VAGY!!

S EZT AZ ERŐS KÖTÉST-LÁNCOT..AMI TÉGED ÖNMAGADDAL ÖSSZEBILINCSEL EGY LÁTHATATLAN LÁNCCAL...SENKI ÉS SEMMI EL NEM SZAKÍTHATJA....ÁT NEM VÁGHATJA.......HA ELÉGGÉ BÍZOL MAGADBAN!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése